Individuele studiebegeleiding
Basis- en secundair onderwijs

Heb je vragen over bepaalde leerstof?

Moet je vakken bijwerken? Behaal je lage cijfers niettegenstaande je inzet? Leer je te veel klakkeloos van buiten? Vind je het moeilijk om het essentiële van de details te onderscheiden? Denk je te vlug dat je klaar bent? Heb je nog nooit regelmatig en op een vaste, weldoordachte manier gestudeerd?

Altijd individueel, op maat en doeltreffend

Full Marks helpt je door bijlessen en 

studiecoaching op de efficiëntste wijze vooruitkomen. Er is meer dan 30 jaar ervaring en de aanhoudende ambitie om het beste in elke leerling naar boven te halen.

Zulke geweldige resultaten bereik je alleen maar met onderlegde en toegewijde docenten. Die zijn er bij Full Marks dan ook in groten getale. Voortbouwend op wat je kent en kunt, leggen ze je elk detail uit, verschaffen je inzicht in de algehele structuur en samenhang, laten je inoefenen tot het vanzelfsprekend wordt.

Hoef je geen hulp voor een vak, maar heb je wel nood aan voortdurende bijsturing en controle van je studieorganisatie en
-voortgang? Full Marks creëert het noodzakelijke ritme, laat je het rendement van regelmaat ontdekken (planning, timemanagement), checkt of en hoe voorbereidingen zijn uitgevoerd.

Altijd individueel, op maat en doeltreffend. Alle vakken. Onder anderen met Franse, Engelse, Duitse, … docenten. Uitgebreide feedback aan de ouders.

Individuele studiebegeleiding

Toelatingsexamens

Ook ter voorbereiding van het toelatingsexamen arts en tandarts, en van internationale examens (CIE, DALF, DELF, GMAT, SAT, TOEFL, enz.).

Voor leerlingen van het basisonderwijs en (in alfabetische volgorde) aso, bso, kso en tso.

Volg online les!

Waar u ook bent. Op de tijdstippen die u het best uitkomen.


Eén klik. De docent verschijnt in levende lijve op uw computer, en u op die van hem.
En de les kan beginnen.

imageonline-co-invertedimage_edited.png