Examencommissie
Basisonderwijs

Gaat het op school allemaal net iets te snel voor jou? Lig je achter bij je leeftijdgenoten?

Voel je je niet goed in de klas?

Vind je het moeilijk om voortdurend stil te zitten en aandachtig te blijven?

Moet je om medische redenen op jouw tempo les kunnen volgen?

Kom je uit het buitenland en stemmen de leerplannen niet overeen?

Beoefen je topsport en valt je trainingsschema grotendeels samen met de lessen in een traditionele, lagere school?

Altijd individueel, op maat en doeltreffend

Full Marks’ privéschool helpt je om zo snel mogelijk bij de Examencommissie het getuigschrift basisonderwijs te behalen. Individuele lessen Nederlands, Frans (met een echte Française!), wiskunde, wetenschappen en techniek, mens en maatschappij, lichamelijke opvoeding en muzische vorming behoren tot het programma. In een positieve sfeer wordt alles mogelijk. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en de aanhoudende ambitie om het beste in elke leerling naar boven te halen.

Voortbouwend op wat je kent en kunt, leggen deskundige en toegewijde docenten je elk detail uit, verschaffen je inzicht in de algehele structuur en samenhang, laten je examengericht oefenen tot het vanzelfsprekend wordt. Full Marks creëert het noodzakelijke ritme (het enthousiasme, de gretigheid), laat je het rendement van regelmaat ontdekken (planning), checkt of en hoe voorbereidingen zijn uitgevoerd. Je verwerft de basis voor een vlot secundair onderwijs. Uitgebreide feedback aan de ouders.

Fulltimeprogramma van maan- tot en met vrijdag tussen 08.30 en 16.00 uur. Flexibele uurregeling voor topsporters, en omwille van medische redenen. Indien nodig ook op zaterdag en/of doorlopend tijdens schoolvakanties. Examens in juni. Instappen kan het hele jaar en is op elk ogenblik zinvol.

Instellingsnummer 110 783.

Volg online les!

Waar u ook bent. Op de tijdstippen die u het best uitkomen.


Eén klik. De docent verschijnt in levende lijve op uw computer, en u op die van hem.
En de les kan beginnen.

imageonline-co-invertedimage_edited.png