Examencontract
Hoger (universitair) onderwijs

Wil je een bachelor- of masterdiploma behalen, maar kun of wil je de lessen niet volgen? Is je leerkrediet op? Ben je gewoon van plan om de laatste opleidingsonderdelen zelf te studeren?

Altijd individueel, op maat en doeltreffend

Dan sluit je met de desbetreffende universiteit of hogeschool een examencontract af. Full Marks’ privéschool begeleidt je waar nodig: de vruchtbare combinatie van individuele lessen en zelfstudie leidt al gauw naar excellente examenresultaten. En dat smaakt naar meer. In een positieve sfeer wordt alles mogelijk. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en de aanhoudende ambitie om het beste in elke student naar boven te halen.

Voortbouwend op wat je kent en kunt, leggen deskundige en toegewijde docenten je elk detail uit, verschaffen je inzicht in de algehele structuur en samenhang, laten je examengericht oefenen tot het vanzelfsprekend wordt. Full Marks creëert het noodzakelijke ritme, laat je het rendement van regelmaat ontdekken (planning, timemanagement), checkt of en hoe voorbereidingen zijn uitgevoerd. Uitgebreide feedback.

Flexibele uurregeling. Een of meer opleidingsonderdelen. De lessen kunnen op maan- tot en met zaterdag tussen 08.00 en 22.00 uur plaatshebben. Zo nodig ook doorlopend tijdens schoolvakanties.

Instappen kan het hele jaar en is op elk ogenblik zinvol.

Instellingsnummer 110 783

examencommissie middenjury privéschool

Volg online les!

Waar u ook bent. Op de tijdstippen die u het best uitkomen.


Eén klik. De docent verschijnt in levende lijve op uw computer, en u op die van hem.
En de les kan beginnen.

imageonline-co-invertedimage_edited.png