Examencommissie
Secundair onderwijs

Ben je in een studierichting beland met weinig perspectieven? Voel je je er niet op je plaats? Heb je al eens een jaar verloren en wil je het inhalen? Moet je om medische redenen op jouw tempo les kunnen volgen? Kom je uit het buitenland en blijkt je behaalde diploma hier niet geldig? Beoefen je topsport en valt je trainingsschema grotendeels samen met de lessen in een traditionele, secundaire school? Wil je bij voorkeur vandaag nog orde op zaken stellen en gaan voor wat je echt wilt?

Altijd individueel, op maat en doeltreffend

examencommissie middenjury privéschool

Full Marks’ privéschool helpt je om zo snel mogelijk bij de Examencommissie het getuigschrift secundair onderwijs te behalen. Individuele lessen Nederlands, Frans (met een echte Française!), wiskunde, wetenschappen en techniek, mens en maatschappij, lichamelijke opvoeding en muzische vorming behoren tot het programma. In een positieve sfeer wordt alles mogelijk. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en de aanhoudende ambitie om het beste in elke leerling naar boven te halen.

Voortbouwend op wat je kent en kunt, leggen deskundige en toegewijde docenten je elk detail uit, verschaffen je inzicht in de algehele structuur en samenhang, laten je examengericht oefenen tot het vanzelfsprekend wordt. Full Marks creëert het noodzakelijke ritme (het enthousiasme, de gretigheid), laat je het rendement van regelmaat ontdekken (planning), checkt of en hoe voorbereidingen zijn uitgevoerd. Je verwerft de basis voor een vlot secundair onderwijs. Uitgebreide feedback aan de ouders.

Fulltimeprogramma van maan- tot en met vrijdag tussen 08.30 en 16.00 uur. Flexibele uurregeling voor topsporters, en omwille van medische redenen. Indien nodig ook op zaterdag en/of doorlopend tijdens schoolvakanties. Examens in juni. Instappen kan het hele jaar en is op elk ogenblik zinvol.

Instellingsnummer 110 783.

Volg online les!

Waar u ook bent. Op de tijdstippen die u het best uitkomen.


Eén klik. De docent verschijnt in levende lijve op uw computer, en u op die van hem.
En de les kan beginnen.

imageonline-co-invertedimage_edited.png